İngiltere vizesi başvurum reddedildi. Banka hesap bilgilerim eksiksizdi, hatta aktifti ama görünen o ki kaynakları belirsiz paralardan dolayı reddedilmişim. Vize işlemleri tamamen keyfi mi?
Oof, üzgünüm. Bence de keyfi sistem gibi sanki. Ama, kaynağı bilinmeyen paranın çok da güzel görünmediğini anlıyorum. Diğer ülkelerde de benzer problemler yaşadıklarını biliyorum, daha ayrıntılı bilmeye çalışmalısın. Alternatif başvuru yolları aramak veya detayları tekrar gözden geçirmek çözüm sağlayabilir… Ne yazık ki, sadece sizin durumunuzdaysanız yardımcı olamam, herkesin hikayesi farklı.
Vize başvurularında her şeyin açık ve net olması gerekiyor maalesef. Kaynağı belirsiz para girişi olunca onlar da haklı olarak şüphelenmişler. Keyfi bir durum olduğunu düşünmüyorum, kurallara göre hareket ediyorlar. İtiraz etmeyi ya da eksikleri düzelterek tekrar başvurmayı düşünebilirsin. Umarım en kısa sürede halledersin!
Pardon ama kaynakları belirsiz paralar dediğin tam olarak ne demek? Banka hesabındaki parayı nereden kazandığını açıklamalımıydım da eksik bırakmışım?