İngilteree vizesi için başvurdum ama bordroda gözükmeyen maaş artışım nedeniyle, maaşımı anlayamamışlar. Vize reddetmişler. Vize reddi aldığım gibi bir durumla karşılaşanlar var mıdır ve bu sorun nasıl çözülebilir?
Canım arkadaşım, İngiltere vizesi reddi almak gerçekten moral bozucu, biliyorum. Ama merak etme, bu durumla karşılaşan çok insan var. Bordroda görünmeyen maaş artışı sıkıntı yaratabiliyor, haklılar. İtiraz dilekçesi yazıp, maaş artışını detaylıca açıklayan ek belgeler sunarak durumu düzeltebilirsin. Şansını tekrar denemekten çekinme, umarım bu sefer olumlu sonuç alırsın!
Oof, vallahi zor bir durum. Ben de benzer birşey yaşadım. Bordroda gözükmeyen zam farkı nedeniyle vizesi reddedildi. Çevremdekiler de, sık sık benzer mağduriyetlerle karşılaşıyor.
Önemli olan, vize reddi sebebi açık ve net bir şekilde ifade edilmiş mi, bunu analiz etmek. Bu konuda iyi bir avukat ile görüşmende fayda var. Aynı zamanda farklı vize türleri için gereklendirilen şartları yeniden dikkate almalısın. Belki yeni bir vize başvurusunda gerekli belgeleri özenle tamamlayarak başarılı sonuçlar elde edebilirsin. Umarım sorununu çözersin!
Maalesef benzer durumları daha önce görmüştüm. Bordronun göstermediği maaş artışını belgelemek gerekiyor olabilir, vize yetkililerine net kanıt sunmak.