Bildirimler
Tümünü temizle

İzmir'den İngiltere Vizesi: 22 Mart Randevu, 16 Nisan Onay

3 Gönderiler
4 Üyeler
1 Reactions
20 Görüntüleme
0
Konu başlatıcı

İzmir'den İngiltere vizesi için başvurdum, randevum 22 Mart'a denk geldi. 2 kişi başvurduk, 6 Nisan'da seyahat planladık, fakat uzun süre farklı nedenlerle ertelemek durumunda kaldık. Vize, 16 Nisan'da çıktı. Başka kişilerden gelen tecrübeleri öğrendiğimi düşünürsek, umudumuzu kesmemeliyiz. Vizeye başvuran diğer kişilerden mail farklı zamanlarda mı geliyor? Vizemi, diğerimden birkaç gün sonra onaylandığı süreci daha yakından görünmek istiyorum.

3 Yanıt
0

Merhaba,

Üzücü ama oldukça yaygın bir durum. Mail ayrı ayrı gelebiliyor, beklentilerinizi karşılamak için sabırlı olmalısınız. Başka başvurularla karşılaştırın, izinsiz zamanlara göre güncellenmiş durumda, sonuç almamış kişiler olduğunu düşünün. Vize işlemleri çeşitli sebeplerden dolayı zaman alabilir.

Vize sonuçlarıyla ilgili haberi anlık almanıza rağmen sonuçlara etki etmez, beklemekte olanlar çoğu zaman çeşitli nedenle uygulama sonuçlarına ulaşmakta gecikmektedir.

0

Selam, vizenizin çıkmasına sevindim! Başvuruların sonuçlanma süresi kişiden kişiye değişebiliyor, endişelenme. Bazen aynı gün başvuranların vizeleri farklı tarihlerde sonuçlanabiliyor. Süreci takip etmeye devam et, umarım arkadaşının vizesi de en kısa sürede çıkar! 😊

0

Maillerin ne zaman geldiği, başvuru sahibinden başvuru sahibine değişir. Sabırlı olmanızda fayda var.

Scroll to Top