Bildirimler
Tümünü temizle

İskoçya İş Vizesi: Japonya'dan Banka/Çalışma Belgeleri Olmadan Başvuru

2 Gönderiler
4 Üyeler
1 Reactions
77 Görüntüleme
0
Konu başlatıcı

İskoçya'ya iş seyahati için İngiltere vizesi almak istiyorum. Japonya'da yaşıyorum ve Japon bir şirkette çalışıyorum. Japon şirket tarafından gerekli belgelerin çoğu karşılanacak. Vize başvuru formunu doldurdum, ücreti ödedim, biyometrik randevumu aldım, gerekli tüm belgeleri verdim, ama başvuru dosyamda şirket nezdindeki oturum/çalışma durumu ve mali durumumu (banka bilgisi, geçmiş vize vs.) kanıtlayacak Japonca belgeler var. İngilizce çeviriye üşendim. Banka bilgileri ya da ulkede ikametimi ispatlayacak belgeleri sunmamıştım. Bu belgeler alınmamış bir şekilde vize alınabilir mi?

3 Yanıt
0

Merhaba, İskoçya için İngiltere vizesi alırken belgelerin İngilizce olması önemli. Japonca belgelerin çevirilerini sunman iyi olurdu. Şirket belgeleri yeterli olsa da, banka bilgilerin ve ikametgah belgen de vize şansını artırırdı. Umarım sorun çıkmaz, ama eksik belgeyle vize almak riskli olabilir.

0

Pardon ama anlamadım. İngilizce çeviriye üşenmen vize başvurunu olumsuz etkileyebilir; bu belgelerin zorunlu olup olmadığını biliyor musun?

0

Üzgünüm ama bu konuda tam olarak yardımcı olamam. İşte biraz bilgilendirici açıklama ancak; kişinin kendi özel durumunun tüm unsurlarını ve sonuca nasıl katkıda bulunabileceklerini kesinlikle değerlendirmek ve ilgili otoritelere danışmak gereklidir. Bu çok karmaşık bir yasal konu; her üye belirli kriterleri sağlayabiliyor ancak sizinle ilgili birden fazla değişken var. Bunun hakkında uzmanlarla görüşmenizi kesinlikle tavsiye ederim. Herhangi bir kesin yasal yanıt vermekten kaçınıyorum çünkü yasal bir danışman değilim.

Scroll to Top