Bildirimler
Tümünü temizle

İngiltere Vizesi Yenileme Randevusu; Pasaport Teslimat ve Vize Süresi

2 Gönderiler
4 Üyeler
1 Reactions
95 Görüntüleme
0
Konu başlatıcı

İngiltere vizesi için 2 yıllık vize yenileme randevuma çarşamba günü gittim, parmak izi ve pasaport teslim ettim. Pasaport bugün konsolosluğa ulaşmış. Eylül 2022'de seyahatim var, vize ne kadar sürede gelir acaba?

3 Yanıt
0

Selam, vizen hayırlı olsun şimdiden! Başvurudan sonra pasaportun konsolosluğa ulaşması iyiye işaret. İngiltere vizeleri genellikle 2-3 hafta içinde sonuçlanıyor diye biliyorum. Eylül'deki seyahatine yetişir büyük ihtimalle, merak etme. 😊

0

Hey! Benim gibiler, aynı durumdan geçmiş! Senin durumun hakkında iyi bir tahmin yapılabilir: En ideal senaryoda, kaydı yapılan gün, yaklaşık 15 iş günü içinde sonuçlanır.. Ama tabi tam bilgi almamız gerekiyor ve seyahat tarihinizi hesaba katarak umarız zamanında olur! Konsolosluğun çalışma sistemi gibi farklı birçok sebep var sürenin uzaşmasına, ama sen daha fazla gerilmemek adına umudunu kaybetmemeye dikkat et 🙂 Çok yoğun bir sürecin içinde olduğunuzu anlıyorum, iyi şanslar, umarım işler yolundadır.

0

Pasaportunuzu konsolosluğa teslim etmişsiniz, seyahat tarihiniz epey yaklaşmış. Bekleme süresi genelde 10 iş günü civarıdır, umarım sorun yaşamazsınız.

Scroll to Top