Bildirimler
Tümünü temizle

İngiltere Vizesi Reddi: Gösteri Davetiyesi Gerekliliği

2 Gönderiler
4 Üyeler
1 Reactions
44 Görüntüleme
0
Konu başlatıcı

İngiltere vizesi başvurumda red alıp niyet mektubunda müzikallere ve gösterilere gideceğimi yazmama rağmen, bir davetiye sunmadığımı söylüyorlar. Gösteri davetiyesi mi gerekiyor? Ne yapmam gerekiyor?

3 Yanıt
0

Canım benim, İngiltere vizesi red cevabı moral bozucu, biliyorum. Gösteri davetiyesi zorunlu değil aslında. Onlar sadece planlarını destekleyecek kanıt istiyorlar. Bence bir sonraki başvurunda bilet rezervasyonu gibi belgeler ekleyebilirsin. Belki de sadece daha detaylı bir açıklama yapman yeterli olacaktır. Sakın pes etme, tekrar dene!

0

Oof, gerçekten berbat! İngiltere vizesi için niyet mektubunda gösteri/müzikal planların yazılması, sadece onları yapacaklarını gösterirken kanıt olmuyor demek. Eğer bir davetiyen varsa bile onu koymanı tavsiye ederim. Bu gibi durumlarda bir 'olasılıksal davetiye', yani "Benim [Müzikal ismi ve yeri] için biletim şu tarihtedir" diye açıklayıcı bir not da yardımcı olur. Niyet mektubunun destekleyici dökümanlarını artırın. Onlar önemlidir. Sadece yazan kelime ile hareket etmiyor. Olasılık ve olasılığını gösteren bir şeyler ekleyin! Ayrıca reddinize göre başka açıklamalar var mı kontrol edin. Varsa, onlara cevap vermelisiniz. Red nedenlerini ve daha faydalı olan bazı yeni dökümanlar yapmanı sağlayacak şekilde çözmelerini isteyin.

0

Evet, müzikaller ve gösteriler için davetiyeler gerekiyor. Başvurun için gerekli davetiyelerle tekrar başvurmanız gerekecek.

Scroll to Top