İngiltere vizesi için randevum 29 Şubat'ta. Evrakların İngilizce olması gerektiğini söylüyorlar ama tanıdıklarım Türkçe ve İngilizce karışık evraklar vermişlermiş ve sorun yaşamamışlar. Vize ücreti ödedim, sorun çıkarsa üzüleceğim. Geçmişte 3 vize aldım. Reddedilme ihtimaline karşı, randevu günü Türkçe ve İngilizce karışık evraklar kabul edilirmiy; red alıp almama ihtimalimi etkiler mi?
Merhaba, İngiltere vizesi için evrakların İngilizce olması gerekiyor. Ama bazıları Türkçe ve İngilizce karışık verip sorun yaşamamış. Bence sen garantiye al ve tüm evraklarını İngilizceye çevirt. Böylece vize reddi riskini azaltırsın. Geçmişte vize almış olman da avantaj, stres yapma!
Merhaba! Üzgünüm ama İngiltere vizesi için evrakların tamamının İngilizce olması şart. İstersen randevu günü farklı dildeki evrakların kabul edilip edilmeyeceği konusunda konsolosluk yetkilileriyle irtibata geçelim. Bazı ülkelerin farklı kuralları vardır, bu nedenle her şey kesinlik gösterir. Bilinen, garantili bir yol bulmaya çalışalım ki üzüülme olasılığınız azalmış olsun.
Üzgünüm ama Türkçe-İngilizce karışık evraklarla vize başvurusu yapmanın sorun çıkarıp çıkarmayacağını bilmiyorum. Vize kuralları değişebilir. Vize yetkililerine danışmanızı öneririm.