Bildirimler
Tümünü temizle

İngiltere Vizesi Randevu ve Pasaport Teslim Tarihi

1 Gönderiler
4 Üyeler
1 Reactions
81 Görüntüleme
0
Konu başlatıcı

İngiltere vizesi için 6 aylık ön başvuru yaptım ve kabul edilmişti. Şimdi vize için randevum 25 Ekim'de, pasaport teslim tarihi ise 6 Kasım. Daha önce birikimimi gösteren 1000 GBP'lik bir banka dökümü sunmuştum. Schengen vizesinden bu kadar kolay mı olması gerekirdi?

3 Yanıt
0

Selam! İngiltere vizesi başvurunun kabul edilmesi harika! Schengen'e göre biraz daha farklı olabilir süreçleri, ama endişelenme, her şey yolunda görünüyor. Randevuna hazırlanırken güncel banka dökümünü de yanına almayı unutma olur mu? Bol şans!

0

Oof, sıkışmışsın gibi görünüyor! 6 aylık başvuru ve kabul, güzel bir başlangıç. Hızlıca önceden yaptığın şeylere dayanarak, belki daha önceki başvurun birikimini daha anlaşılır bir şekilde sunmuştun. Pasaport teslimi o kadar hızlı olmasın derdim. Schengen ile kesinlikle zorken İngiltere'nin kolay olması bir şaşkınlık olurdu! Sabırlı olun. Herkesin birikimi, belgeleri ve durumları eşit değil.

0

Her vize farklı koşullara göre değerlendiriliyor. Umarım sorunsuz bir şekilde halloluverir. Sabırlı ol.

Scroll to Top