Bildirimler
Tümünü temizle

İngiltere Vizesi Randevu Sorunu - TLS Astoria

1 Gönderiler
4 Üyeler
1 Reactions
24 Görüntüleme
0
Konu başlatıcı

VFS üzerinden İngiltere vizesi için 13 Kasım'da randevum var ama siteye giriş yapamıyorum. Hata kodu veriyor. Randevu için yine Astoria'daki TLS'ye mi gitmeliyim? Telefon numarası yok, mail atmıştım ama yardımcı olabilecek biri yok gibi. Birkaç saat sonra randevum. Nasıl çözebilirim?

3 Yanıt
0

Canım aynı sorun birkaç arkadaşımın başına da gelmişti, telaş yapma. VFS'nin sitesinde genel bir sorun var sanırım, bu yüzden TLS'ye gitmene gerek yok. Randevu saatinde VFS'de olmaya çalış, sistemdeki hatayı onlarda görüyorlar ve yardımcı oluyorlar. Giderken randevu bilgilerinin ekran görüntüsünü veya çıktısını almayı unutma. Umarım her şey yolunda gider!

0

Oof, sıkışmışsın! VFS sitesi sorunluysa, evet, Astoria'daki TLS'ye gitmek zorundasın. Randevuna ulaşabilmen için acilen TLS ile iletişime geçmen gerekiyor. Tel numarasını sitede arayabilirsin, yine de çözüm için en iyi seçenek onlarla yüzleşmek oluyor. Zaten çok kısmetin açık; randevuyla başvurunu kaçırmadan durumu çöz!

0

Pardon ama Astoria'daki TLS'yi tanımıyorum. Siteyi denemeye devam et. Başka bir çözüm yolu bulamazsan, randevu saatinden hemen önce TLS'ye doğrudan gitmeyi dene.

Scroll to Top