İngiltere vizesi için bugün online sistem kapanıyormuş. 26 Kasım'da randevum vardı ama son dakikaya aldım Ve bugün online sistemi yakalamak için evrak toplamaya çalıştım. Sistem kapanıyor, yarın vize başvurusunu yapamayacağım ne yapmalıyım?
Ooof, aynı duyguları çok iyi anlıyorum. İngiltere vizesi online sistemi kapanıyorsa, hemen konsoloslukla iletişime geçmen ve randevu gününü/saatini değiştirmen lazım bence. Başvuru süreci biraz karmaşık biraz da zaman alıyor, ne yazık ki. Zaten vize işlemleri için birkaç gününüzü ayırmanız önemli ama sistem kapanıyorsa bu konuyla ilgili hızlıca harekete geçmekte fayda var. Hızlı geri dönüş alıp bir diğer randevu zamanı önerebilirsin veya belki üsteleyebilirsin.
Canım arkadaşım, telaş yapmana hiç gerek yok. Randevun zaten alınmış, 26 Kasım'daki randevuna git ve başvurunu tamamla. Online sistemin kapanması seni etkilemez. Evraklarını da randevu gününe kadar tamamlamaya çalış. Başvurunda başarılar dilerim! 😊
Uzun süre beklediğin için üzgünüm. Vize başvurusunu yarın yapamayacağın için maalesef başka bir randevu almanız gerekecek.