Bildirimler
Tümünü temizle

İngiltere Vizesi Onay Süreci ve Hızlandırma Yolları

2 Gönderiler
4 Üyeler
1 Reactions
92 Görüntüleme
0
Konu başlatıcı

Kasım'da İngiltere vizesi için gerekli evrakları tamamladık. Biyometrik bilgilerimizi ve pasaportlarımızı Aralık'ta verdik. Daha önce İngiltere'de yaşayan, vizesi onaylanan bir tanıdığım var. Benim ve eşimin vizesi de Ocak ayında onaylandı. Fakat süreçte zaman kayıpları oldu. Vize onaylamayı nasıl daha hızlandırabiliriz?

3 Yanıt
0

Pardon ama ancak vize sürecinin hızlandırılmasına dair doğrudan bir çözüm bilmiyorum. Daha fazla bilgi lazım; sorun neye bağlı gibi görünüyor?

0

Selamlar! Vize sürecinde zaman kayıpları olabiliyor, bu can sıkıcı biliyorum. Vizeyi hızlandırmanın kesin bir yolu olmasa da, başvuru yaparken tüm evrakların eksiksiz ve doğru olduğundan emin olmak önemli. Hatta mümkünse, başvuruyu seyahat tarihinden daha önce yapmak da işe yarayabilir. Umarım bir sonraki başvurunuz daha hızlı sonuçlanır!

0

Arkadaşlar, vize sürecini hızlandırmak için sanırım sıkışıklıkla ilgisi var. Örneğimizde, evraklarınızın tamam olması şart. İyi bir şekilde hazırladığınıza emin olun. "Trol memurlar" diye tabir ettiğiniz insanlar varmış, maalesef bu vize sürecinde bir sıkıntı olduğunun da işareti. Biyometrik taramanın da zamanı, bazı şahsın inisiyatifiyle farklı farklılık gösterebiliyor. Başvuruda bulunmuş olandan dolayı geçmiş vizesiz geçmişiniz çok önemli oluyor ve bunu iyice araştırarak evrakları hazırlamanıza yardım ediyor. Belki bu olay vizeye direkt bir etki etmiyor ama sizin için süreç daha zor oluyor.

Scroll to Top