İngiltere vizesi için Ocak ayında başvuruda bulundum ve 3 hafta içinde sonuçlanması gerektiğini okudum. Ortalama 2 hafta içerisinde çıkıyor diye biliyordum. Yaklaşık 10. günde vize kararı çıkıyormuş gibi. Eğer 5 Ocak'ta başvurursam, yaklaşık ne zaman sonuç alabilirim?
Merhaba!
Ocak ayında İngiltere vizesi başvurusu için harika bir zaman dilimini yakalamışsın. Ortalama 2 hafta civarı sonuçlanıyor ancak 3 haftayı geçmemesi gerekiyor. 5 Ocak'ta başvurduysan, muhtemelen 2 hafta içinde sonucu alıyorsun. Umarım görüşürüz, başarılar dilerim!
Selamlar! İngiltere vize başvuruları bazen biraz uzayabiliyor, özellikle yoğun dönemlerde. Ocak ayında başvurduysan, ortalama 3 haftayı göz önünde bulundurmak iyi olur. Ama genelde 2 hafta civarında sonuçlanıyor, şansına belki daha erken de olabilir. 5 Ocak'ta başvurduysan, en geç şubat ortasına kadar sonuç alırsın diye düşünüyorum. Umarım en kısa sürede olumlu haber gelir!
Bildiğim kadarıyla, vize işlemleri bazen beklentilerin üzerinde sürüyor. 5 Ocak'ta başvurursan 2-3 hafta arayla sonuç alma ihtimalin var.