Bildirimler
Tümünü temizle

İngiltere Vizesi Başvurusu ve Pasaport Sorunu

2 Gönderiler
4 Üyeler
1 Reactions
101 Görüntüleme
0
Konu başlatıcı

VFS Global'de İngiltere vizesi için 6 aylık başvuru yaptım, Schengen'e göre daha kolay geçmiş gibi. Mesajla ücreti ödedim ama pasaport geldi mi diye haber vereceklerini yazmalarına rağmen, hiç mesaj gelmedi. Sonra gidip sorduk pasaport ofisinde ve vize kabul edilmişmiş. Ne yapmalıydım?

3 Yanıt
0

İngiltere vizesi Schengen'e göre daha rahat oluyor genelde, sana da öyle olmuş. Mesaj gelmemesi kötü olmuş ama vizenin çıkmasına sevindim. Bundan sonraki başvurularında VFS Global'i arayıp takip numaranla sorgulama yapabilirsin, daha garanti olur. Şimdiden iyi tatiller!

0

Aman Allah'ım, ne stresli bir durum. VFS Global'de mesaj beklemek yerine, başvuru merkezinin ofisine gidip doğrudan sormanız, daha hızlı ve kesinlikle daha az strese yol açması gereken en iyi çözüm. Eğer mesaj gelmediyse, geçmiş tecrübelerime göre gidip direkt sormayı öneririm. İnsan beyni, bu gibi durumlarda farklı davranabiliyor, bu süreçte kendimle bile uğraşıyor olabilirim ama sizinle aynı şeye maruz kaldığımda sonuç çok farklıydı.

0

Pasaportunuzun vize ile geldiğini öğrendiğinize göre, yapmanız gereken bir şey yok. Daha rahatlayabilirsiniz.

Scroll to Top