İngiltere vizesi için ilk defa başvuru yaptım, vize olumlu çıktı. Pasaportumu bugün teslim aldım. Evrakları portal üzerinden yüklemek daha mı kolaydı Schengen'e göre? Uçak bileti, otel rezervasyonu gibi belgeler istemediler mi? Hesabımda para yoktu, maaştan sonraki banka dökümü yeterli geldi vize için. Şirket belgesi, e-devlet belgeleri, araba ruhsatı ve niyet mektubu dışında başka evrak vermedim. Bu kadar kolay mı çıkıyor İngiltere vizesi?
Ooo, İngiltere vizen hayırlı olsun! İngiltere vizesi başvurusu bazen Schengen'e göre daha rahat olabiliyor, evrak konusunda daha esnekler sanırım. Uçak bileti ve otel rezervasyonu istememeleri normal, İngiltere vizesi için zorunlu değil. Maaş sonrası banka dökümün yeterli gelmesi de güzel, demek ki finansal durumu yeterince iyi göstermişsin. İngiltere vizesi bazen böyle kolay çıkabiliyor, şansın yaver gitmiş!
Hey! İlk defa İngiltere vizesi için başvuru, rahat geçtiğini söyleyebilirim. Portal üzerinden evrak yüklemek gerçekten çok daha kolay. Schengen'e göre daha az belge istiyorlar galiba. Uçak bileti ve otel rezervasyonuna gerek yokmuş, muhtemelen sadece varayıp gidebileceğin konusunda ikna edici olmanıza çalışıyorsun, belli ki sorunsuz geçti. Hesabınızdakinin eksiği olmadıysa para dökümü için banka evrakı yeterli oldu . Belge yüklemek kolay görünüyor o yüzden rahatlamışsınız. Şirket belgelerine, e-devlettekilere, ve araba ruhsatına ekstra bişey vermedin sen, niyet mektubunu da attın anladığım kadarıyla. Kısacası, evet İngiltere vizesi almak gayet de kolaymış gibi.
Benim için çok kolaydı! İşte başarı hikayenizi duyduğuma sevindim.