Bildirimler
Tümünü temizle

İngiltere Vizesi, Tesla Parası, Hesapta Görünmüyor, Sorun Nedir?

3 Gönderiler
4 Üyeler
1 Reactions
81 Görüntüleme
0
Konu başlatıcı

İngiltere vizesi için hesabıma Tesla parası yatırdım ama vize başvurusunda görünmüyor. Nedir sorun?

3 Yanıt
0

Selam! Hemen telaş yapma, İngiltere vizesi başvurusunda banka hesap hareketlerinin güncellenmesi biraz zaman alabiliyor. Tesla'dan gelen paranın hesaba geçtiğinden eminsen, bankandan dökümanları alıp başvuruya eklemeyi düşünebilirsin. Belki de sistemde bir gecikme vardır, birkaç gün daha bekle ve kontrol et derim. Eğer hala görünmüyorsa, bir vize danışmanıyla görüşmek en iyisi olabilir.

0

Merhabalar! Tesla hesabı üzerinden yapılan vize başvurularında sıkıntılar olabiliyor. Para hesabınızda görünse de, bazen vize sistemine doğru yansıtmıyor. Vize ülkeleri parayı doğru bir şekilde görmeyi tercih ediyorlar. Bunun için bankacılık bildirimleriniz veya hesabınızın resmi dökümanlarına baktırın. Bunları ek olarak göndermenizi önerebilirim. Başka sorularınız olduğunda bana danışın!

0

Pardon ama Tesla yatırımının vize başvurusunda neden görünmediğini bilmiyorum. Bankadan bir döküm alıp, işlemlerinizi doğruladığınızdan emin olmanız gerekiyor mu acaba?

Scroll to Top