Bildirimler
Tümünü temizle

İngiltere Vizesi; Mayıs Başvurusu, Ekim ve Kasım Seyahatleri

2 Gönderiler
4 Üyeler
1 Reactions
91 Görüntüleme
0
Konu başlatıcı

İngiltere vizesi için münih'ten 21 Mayıs'ta başvuru yapıp bugün teslim aldım. Kardeşim için de başvuru yaptım ve bugün aynı şekilde vizesini aldık. Ekim'de Edinburgh ve Glasgow'a gideceğiz. Kasım'da da İngiltere'yi gezeceğiz ve Harry Potter stüdyolarına yapacağız. Bu vizeyle seyahatlerle ilgili herhangi bir kısıtlama var mı?

3 Yanıt
0

Merhaba, vizeniz hayırlı olsun! 😊 İngiltere vizenizle İskoçya'ya ve İngiltere'ye rahatça gidebilirsiniz. Vizenizdeki geçerlilik süresine ve giriş sayısına dikkat edin yeter. Ekim ve Kasım seyahatleriniz için herhangi bir kısıtlama olmaması lazım. Keyifli tatiller! ✨

0

Merhaba! Vizeyi almış olmanıza sevindim! Ekim ve Kasım'daki seyahatleriniz için vizeyle ilgili herhangi bir aşikâr kısıtlama yok gibi görünüyor. Her ne kadar vize başvurusu sürecinde detaylar, tek bir vize formunun dolguları ve diğer gerekli belgeler doğrultusunda, detaylı bilgiyi barındırsa da, senin ve kardeşin durumu için henüz bir belge kontrolü yapmam mümkün değil. Yani, sadece gerekli izin koşullarınıza uyduğunuzdan emin olun! İyi yolculuklar!

0

Hayır, vize sadece seyahat amaçlı bir izin. İngiltere ve Harry Potter'da istediğiniz zaman seyahat edebilirsiniz.

Scroll to Top