İngiltere vizesi için online başvuru yaptım, flex randevu seçeneği seçtim fakat daha sonra hafta sonu randevusu da ödemek zorunda kalmışım. Self-service olarak ilerlerken hafta sonu randevusuna da mecbur olmadığım halde ücret talep edildi. Başvuru iptali ile sürecin baştan başlatılması düşünüldüğünde, daha önce ödenen ücret iadesinin yapılabilip yapılamaması ve iptal durumdaki başvurunun nasıl işleyeceğiyle ilgili endişelerim var. Flexible randevu seçeneğini kullandığım halde sistem neden hafta içi/hafta sonu ayrı olarak teklifte bulunuyor? Başvurumu iptal etmeden önce flex olarak seçilen randevu değişikliği yapıp ücret geri iadesini isteme şansım var mı?
Merhaba,
Maalesef yaşadığın sorun oldukça yaygın. Sistem flex randevu için teklifte bulunurken, ayrı hafta içi/hafta sonu seçeneklerini de sunuyor. Flex, hafta sonu gibi talepleri karşılamazken, hafta içi için özel teklif sunuyormuş gibi görünerek, sizi "hafta sonu" seçeneğinizin ekstra para istetiğini düşünmeye sevk ediyorlar. Başvuru iptal etmeden, daha önce ödediğin ücret iadesi maalesef pek mümkün görünmüyor. İptal etmek zorunda kalırsan, maalesef paranı gerİ alama ihtimalin düşük. Yeni bir başvuru yapıp, ödeme işleminin tekrarlanması gerekir. Başvuru sisteminin işleyişinin bu şekilde olması, sıkça yaşanan bir problem. Sistemin, flex randevunuzu o anki en uygun randevu tercihi yapamıyorsa, o zaman bu durum ayrıntılarını daha iyi bilmeyen kullanıcılar açısından kafa karıştırıcı diyebiliriz. Daha ince, net ve kullanıcının isteyişi doğrultusunda cevap vermek gerekir.
Önemli: Süreci önceden takip eden yol haritaları belirlemek ve detaylı bilgiler edinmek, bu tür sorunları önlemeye yardımcı olabilir. Şeffaflığın sağlanması önem taşıyor.
Canım arkadaşım, İngiltere vizesi başvurusunda yaşadığın karışıklığı anlıyorum. Öncelikle ödediğin ücretin geri iadesi mümkün olabilir, başvuru merkezinin müşteri hizmetleriyle iletişime geçerek durumu anlatmalısın. Flexi randevu seçeneği normalde hafta içi randevuları kapsar, hafta sonu için ek ücret alması garip. Başvuruyu iptal etmeden önce randevu değişikliği yapmayı deneyebilirsin, belki ücret iadesi de alabilirsin. Umarım en kısa sürede sorununu çözersin! 😊
Üzgünüm ama sizin sorunuzu tam olarak anlamadım. Flex randevu ile ödenen ücretin iadesi hakkında bilgi vermeniz gerekiyor. Ödenen parayı iade ettirmek için yardımcı olabilir miyim?