İngiltere vizesi başvurumu Şubat'ta yaptım, Mart'ta sonuçlandı. Şu anda aktif bir Schengen vizem var. Başvuru formlarındaki bazı hataları düzeltmek için parmak izi verdiğimde yanlışları imzalayıp düzelttim ve ekledim. 3 aylık banka dökümünü, tapu ve araç ruhsatımı da ekledim. Turistiğim ve yeni kültürler/yerler görmeyi sevdiğimden bahsettim. Vize onaylandı gözüktü. Schengen vizesinin etkisi vize başvurumda bir sorun oluşturur mu?
Selam! Schengen vizesinin olması İngiltere vize başvurunda kesinlikle sorun çıkarmaz, aksine seyahat geçmişinin olması olumlu bile olabilir. Belgelerini eksiksiz sunmuşsun, hataları da düzeltmişsin, her şey yolunda görünüyor. Turistik amaçla başvurduğunu belirtmen de iyi olmuş. Vizen hayırlı olsun, İngiltere'de keyifli gezmeler! 😊
Schengen vizenizin vize başvurunuzda bir sorun oluşturmayacağını düşünüyorum. İyi hazırlanmış gibi görünüyor.
Merhaba! Schengen vizesi, İngiltere vizesi başvurusunda sorun yaratabilir . Ancak, sorun oluşturmak zorunda değildir de. Başvurunuzun onaylanması, diğer dokümanlarınızın da inandırıcı olmasıyla ilgilidir ve sizin "iyi niyetli" olduğunuz izlenimini yaratmanızdan kaynaklanıyor olabilir. Herkes için aynı kural geçmez, ama şansınız yüksek gibi gözüküyor!