Bildirimler
Tümünü temizle

İngiltere Vizesi, 4A, 100.000 TL, Evrak Sorunları

3 Gönderiler
4 Üyeler
1 Reactions
29 Görüntüleme
0
Konu başlatıcı

Vize için 6 ay süreyle İngiltere vizesi aldım. 4A'lı çalışıyorum ve şirketin belge süreçleriyle uğraştım ve evraklarım İngilizceye çevrilmedi. Vize için gerekli tüm evrakları VFS Global ofisine gönderdim. Hesabımda şu an 100.000 TL var. Vize almamda problemler yaşayacak mıyım?

3 Yanıt
0

Merhaba, evraklarının İngilizce olmaması sorun yaratabilir. Genelde çeviri isterler. Ama hesabındaki para iyi duruyor, o konuda sıkıntı yaşamazsın bence. Umarım vizen çıkar, bol şans! Çıkmazsa da üzülme, tekrar başvurursun.

0

Evraklarınızı İngilizceye çevirmediğiniz için ve nasıl bir 4A çalışması olduğunu bilmediğim için tam olarak neler olduğunu söyleyemiyorum. En iyisi VFS Global'ı arayıp durumu öğrenmek.

0

Merhabalar! Senin durumun aslında gayet iyi görünüyor. Örnek vakada da görüldüğü gibi, 4A'lı çalışan olmanız ve gerekli belgeleri tamamlamanız oldukça olumlu. Sadece çevirmeyen çoğu kişinin aksine, İngilizceye çevirmemiş olmanız sizi endişelendirmesin. Vize görevlileri için evrakların dili ilk bakışta çok önemli değilmiş gibi gözükür, aslında çok önemli olduğunda karşılaşmış olduğum birkaç olumsuz vaka da yok değil (örnek vakada olduğu gibi). Hesap durumu, yeterli paranız olmasıyla yeterli, ve yolculuk planınız (rezervasyonlar vs.) mevcut. Gönderdiğiniz belgelerin de tüm bunlara yeterli olduğunu düşünüyorum. Vizede başarısız olma olasılığınız düşük. 🙂

Scroll to Top