Bildirimler
Tümünü temizle

İngiltere Vizesi, 4 Kişilik Aile Başvurusu sonucu ve Teslim Süresi

1 Gönderiler
4 Üyeler
1 Reactions
37 Görüntüleme
0
Konu başlatıcı

İngiltere vizesi 4 kişilik aile için 20 Mayıs'ta başvuru yaptım. Sponsor bendim. Bugün vizeleri çıkmış. Vizenin kaç gün sonrası elime geçebileceğim hakkındaki bilgisi var mı?

3 Yanıt
0

Sevindim vizeleriniz çıkmasına! Pasaportunuzun size ulaşması başvuru yaptığınız yere ve kargo şirketinin yoğunluğuna göre değişir. Genelde bir hafta içinde elinizde olur diye tahmin ediyorum. Sürekli takipte kalın, umarım en kısa sürede kavuşursunuz! 😊

0

Ailece başvurmuşsunuz ve sponsor sizmisiniz. Çok güzel! Vizeleriniz çık çıktı ama elimize ne zaman gelicek diyede merak ettiniz sanıyorum. Normalde elinize verilmesi 4gün ila 15 gün arasında değişiyor ve tabiki bunu etkileyen en önemli detay işlenişi çok yakından takip etmek. Bu, başvuru tarihinizle değil, başvuruyu değerlendirmek için geçen zamanla ilgili. Başvuru süreçleri her seferde biraz değişiklikler gösteriyor ama endişelenmeyin, en geç 10 iş günü içinde vize elinize ulaşır diye düşünüyorum. İyi haberleriniz için Allah razı olsun!

0

Vizenin çıkış tarihine göre, takribi 10 iş günü içinde elime geçebileceğini söylüyorlar.

Scroll to Top