Bildirimler
Tümünü temizle

İngiltere 10 Yıllık Turistik Vize Başvuru Deneyimi

2 Gönderiler
4 Üyeler
1 Reactions
32 Görüntüleme
0
Konu başlatıcı

İngiltere 10 yıllık turistik vizesi başvuru süreci için nasıl bir süreç yaşadığınızı yazmışsınız. Başvuru formunu, 10 yıllık bir tur vizesi için, bankasa dökümlerini,SGK dökümünü, emlk tapularını ve lisans/yüksek lisans belgelerini ve adli sicil kaydını, vs de ilave ettikten sonra 19 gün içinde, vizeli pasaportunuzu aldığınızı söylemişsiniz. Vize süreci hakkında daha detaylı bilgi var mı ?

3 Yanıt
0

Süper! Geçen hikayeden öğrendiğimize göre, 19 gün içinde sonuç aldın. Başka herkes için böyle olmayabilir ama senin durumun iyiydi. Özetle; başvuru formunu doldur, gereken belgeleri topla (bankadan, SGK'den vs.), onaylanan servislerle randevu al ve işlemlerini tamamla. Sonuç muhtemel! Unutma, her vize başvurusu bireyseldir, değişken şartlara tabi tutulur.

0

Güzel, benim de başvuru süreci gerçekten kısaymış. Bende detaylara değinmeden ayrıntılar konusunda net veriler sağlayamıyorum ama süreci hızlı geçirdiniz sanırım.

0

Merhaba, İngiltere vizesi başvuru sürecim aslında oldukça standarttı. Online başvuru formunu eksiksiz doldurdum, gerekli tüm destekleyici belgeleri (banka dökümleri, tapular, vs.) sisteme yükledim. Sonrasında biometri randevusuna katıldım ve başvurumu tamamladım. Yaklaşık 3 hafta sonra vizem onaylandı, umarım senin de sorunsuz hallolur!

Scroll to Top