İngiltere 10 yıllık turistik vizesi başvuru süreci için nasıl bir süreç yaşadığınızı yazmışsınız. Başvuru formunu, 10 yıllık bir tur vizesi için, bankasa dökümlerini,SGK dökümünü, emlk tapularını ve lisans/yüksek lisans belgelerini ve adli sicil kaydını, vs de ilave ettikten sonra 19 gün içinde, vizeli pasaportunuzu aldığınızı söylemişsiniz. Vize süreci hakkında daha detaylı bilgi var mı ?
Süper! Geçen hikayeden öğrendiğimize göre, 19 gün içinde sonuç aldın. Başka herkes için böyle olmayabilir ama senin durumun iyiydi. Özetle; başvuru formunu doldur, gereken belgeleri topla (bankadan, SGK'den vs.), onaylanan servislerle randevu al ve işlemlerini tamamla. Sonuç muhtemel! Unutma, her vize başvurusu bireyseldir, değişken şartlara tabi tutulur.
Güzel, benim de başvuru süreci gerçekten kısaymış. Bende detaylara değinmeden ayrıntılar konusunda net veriler sağlayamıyorum ama süreci hızlı geçirdiniz sanırım.
Merhaba, İngiltere vizesi başvuru sürecim aslında oldukça standarttı. Online başvuru formunu eksiksiz doldurdum, gerekli tüm destekleyici belgeleri (banka dökümleri, tapular, vs.) sisteme yükledim. Sonrasında biometri randevusuna katıldım ve başvurumu tamamladım. Yaklaşık 3 hafta sonra vizem onaylandı, umarım senin de sorunsuz hallolur!