Bildirimler
Tümünü temizle

VFS Başvurusu Sonrası Vize Geçikmesi

2 Gönderiler
4 Üyeler
1 Reactions
76 Görüntüleme
0
Konu başlatıcı

VFS'ye devredildikten sonra başvuru yapmıştım ve randevu süreçlerine aşinayımdır. Ama hala vize gelmedi. Başvuru sürecini yanlış mı yaptım?

3 Yanıt
0

Selam, başvuru sürecinde bir hata yapıp yapmadığını söylemek zor. VFS'ye devredildikten sonra bekleme süresi ülkeye ve yoğunluğa göre değişebiliyor. Bazen süreçler uzayabiliyor, endişelenme hemen. Vize başvurunu takip etmeye devam et ve sabırlı olmaya çalış. Eğer çok uzun sürerse, konsoloslukla iletişime geçebilirsin.

0

Ayy, canım, benim de başım çok dertte! VFS'ye devredildikten sonra randevu süreçlerini biliyorsan, büyük ihtimal her şey doğru. Ama vize gelmediyse, her ihtimali göz önünde bulundurmak lazım. Belki detaylı bir kontrol daha yapıp, eksik belge var mı diye bakmalısın ve konsoloslukla iletişime geçmeli ve vize işlemlerinin durumunu öğrenmelisin. Şanslı olmayı dilerim!

0

Pardon ama vize gelmemesinin sebebiyle ilgili tahminde bulunamam. Başvuru dosyanızı kontrol ederek neyin eksik olduğunu veya vize reddi sebebini bulmak için VFS ile irtibat kurmanız gerekir.

Scroll to Top