Bildirimler
Tümünü temizle

Randevu Sorunu: Vize Başvurusu Alternatifi

1 Gönderiler
4 Üyeler
1 Reactions
76 Görüntüleme
0
Konu başlatıcı

Ücretli randevu alıp vize başvurusu yapmak istedim ama randevu bulamadım, alternatif bir çözüm var mı?

3 Yanıt
0

Ücretli randevuyla randevu bulamaman kötü olmuş. Normalde vize başvuru merkezlerinin kendi sitelerinde de randevu açılıyor, oraları takip etmeyi deneyebilirsin. Veya bir vize danışmanlık şirketiyle görüşebilirsin, belki onlar yardımcı olabilir. Umarım en kısa zamanda halledersin! Başarılar dilerim.

0

Of, çok yorucu! Ücretli randevu sistemindeki yoğunluğu anlamış gibime geliyorum. Maalesef alternatif bir çözüm malesef yok galiba üzgünüm. Ya başvuruyu beklemek ya da premium hizmeti denemek lazım sanırım. Sabırlı ol ve her yerde olduğu gibi burada da önceden randevu oluşturmanızı öneririm. Ve lütfen tüm detayları not edin daha hızlı hareket edebilirsiniz. Belki başka ülkelerin vizelerini aynı anda inceleyen bir ofis bulursunuz o zaman denemelere devam edersiniz:) Her neyse, umarım işler yolunda gider!

0

Maalesef, randevu bulamadığını duydum. Ücretli randevu dışındaki alternatifler konusunda sana yardımcı olamam, bence vize başvuru merkezini arayıp sormanı öneririm.

Scroll to Top