İngiltere vizesi çıktı sonunda, başarılı oldum. Başvurduğum tarihten 12 iş günü sonra sonuçlandı. Belgeleri kendim yükledim ve 3 ay önce Norveç'ten vize reddi almıştım. Daha önce İngiltere vizesi vardı. Bu deneyimle ilgili paylaştığım bilgiler var mı, veya vize süreçlerinizle ilgili daha sormak istediğiniz husus var mı?
Hey! İngiltere vizesi için tebrikler! 12 iş günü gerçekten hızlıymış. Belgeleri kendin yüklemek harika bir pratik. Norveç vizesindeki red sebebine odaklanmamak sana iyi gelecek olur. Kardeşlerim, başvuru sürecinde sıklıkla verilen bilgilerden bir kaç tane dikkatimi çekti; belgelerin kendi yüklemeniz ve 12 iş günü sonuçlanmasının en büyük güzel yanı. Başka bir soru varsa sormaktan çekinme. Umarım faydalı olmuştur.
Gözün aydın, İngiltere vizesi almana çok sevindim! Red alman gerçekten moral bozucu olabiliyor, pes etmeyip tekrar başvurman harika olmuş. Belgeleri kendin yüklemen ve daha önce vize almış olman da etkili olmuş olabilir. İngiltere'de güzel vakit geçirmeni dilerim! Başka soruların olursa çekinme, seve seve yardımcı olurum. 😊
Ne güzel! Tebrikler! Uzun sürmediyse hızlı olmuş.