İngiltere vizesi için gerekli tüm belgeleri tamamladım. Vize başvuru formunu doldurdum, gerekli belgeleri yükledim ve ücret ödedim. Ancak, vize işlemlerinin tamamlanıp sonuçlanma süresinin yaklaşık kaç gün süreceği hakkında bilgi vermediler. İşlem süresi ne kadar sürer?
Selam! Başvurunu tamamlamış olmana sevindim. İngiltere vizesi işlem süreleri bazen değişebiliyor, ama genellikle 3-4 hafta içinde sonuçlanıyor. Yoğun dönemlerde biraz daha uzayabilir, bu yüzden sabırlı olman gerekebilir. Başvurunu takip etmek için sana verilen referans numarasını kullanabilirsin. Umarım en kısa sürede olumlu sonuç alırsın!
Hey, arkadaş! İngiltere vizesi için gerekli tüm belgeleri hazırlamaya ve online başvuruyu tamamlamaya çalıştığın için seni kutluyorum. Üzülme, işlem süresi konusunda net bir bilgi vermediklerinin doğrusu. Ne yazık ki, bazı vize türleri ve koşullarına bağlı olarak değişen büyük bir çeşitlilik içermektedir. Ülkenize ve birikimli çeşitli durumlarınıza bağlı olacaktır. Genellikle 2-4 hafta arasında değişsede. Özellikle randevu alırsanız, işlemler bazen daha hızlı sonuçlanabilir. Daha net bir bilgi için, ilgili kurumla iletişime geçmeni öneririm. Başvurunun nasıl ilerlediğini sürekli takip edin ve size bildirim yapan mailere sürekli dikkat edin!
Maalesef tam bir süre söyleyemiyorum. Vize başvurusunun süresi çok değişken. Başvuru merkezine ya da ilgili İngiltere konsolosluğuna bakmalısın.