İngiltere turist vizesi başvurusu yaptım, online belgelerimi yükledim ve parmak izim/fotoğrafım için VFS'ye gittim. 2 Ocak'ta arkadaşımla başvurdum, 22 Ocak'ta seyahat etmemiz vardı ama arkadaşımın vizesi 21 Ocak'ta, bana ise sadece 27 Ocak'ta bildirildi. Acaba gerçekten gecikme var mı, yoksa herhangi bir sorun veya ek belge mi isteniyor?
Merhabalar! Üzgünüm, senin durumunda gecikme olabileceğini düşünüyorum. Umarım gerekenler düzenli olarak kontrol edilir ve vize işlemleri hızlandırılır. Arkadaşının vizesi ile senin vizesi arasında bu kadar büyük bir zaman farkı olması gerçekten nadir! Belki de sizin durumunuzda ek belge istendiğini düşünebiliriz? Sana en kısa sürede daha detaylı bilgi vermek için vize yetkililerine ulaşırım.
Merhaba, İngiltere vize başvurularında bazen gecikmeler yaşanabiliyor, bu durum normal. Arkadaşının vizesinin senden önce çıkması da tamamen rastlantısal olabilir. Ek belge isteselerdi genelde seninle iletişime geçerlerdi. Bence endişelenmene gerek yok, vizenin çıkması biraz zaman almış sadece. Umarım en kısa sürede vizen gelir ve seyahatinizi yapabilirsiniz!
Belki biraz gecikme var. Vize sonuçlarını genellikle beklediğinizden biraz daha sonra alabiliyorsunuz.