Bildirimler
Tümünü temizle

İngiltere Vizesi Başvurusu ve Onay Süreci

3 Gönderiler
4 Üyeler
1 Reactions
69 Görüntüleme
0
Konu başlatıcı

İngiltere vizesi için Mayıs'ta başvurdum, ABD ve Schengen vizelerim de vardı. Başvuru tarihimiz seyahat tarihimizden 15 gün önceydi. Benim vizem 8 iş günü sonra onaylandı, ama erkek arkadaşımınki daha sonra çıktı. Neden ve nasıl oldu diye merak ediyorum?

3 Yanıt
0

Canım merhaba, İngiltere vizesi başvurularında her başvuru ayrı değerlendiriliyor. Senin daha önce ABD ve Schengen vizelerinin olması ve evraklarının eksiksiz olması süreci hızlandırmış olabilir. Erkek arkadaşının başvurusunun daha geç sonuçlanmasının sebebi, yoğunluk veya ek inceleme ihtiyacı olabilir. Sakın merak etme, onunki de sonuçlanmış, seyahatinizin tadını çıkarın! 😊

0

Pardon ama belki de farklı vize işlem süreçleri var gibime geliyor. Başvuru süreçlerinin hepsi aynı değilmiş. Her vize başvurusu bağımsız değerlendirilmek zorunda.

0

Üzgünüm ama maalesef, olayın nedenini tam olarak bilemiyorum. Başvurularınızdaki özel bilgiler, sonuçlardaki farklılığa yol açabilecek olmasından dolayı, bu tür özel bir durumla ilgili değerlendirmede de oldukça kısıtlıyım. Genel olarak, farklı ülkelerin vize başvuru süreçleri, birçok faktöre bağlı olarak değişebiliyor. Başvuru tarihi, sunulan belgeler ve geçmişteki vize kayıtlarınız; olumlu veya olumsuz sonuç almakta etkili faktörler. Ayrıca, vize sürecinin bürokratik doğasından dolayı, öngörülemeyen gecikmeler olabildiğini de aklınızda tutmanızda fayda var. 15 günlük öngörülemeyen bir süre, vize başvurusunda her zaman istenen bir zaman dilimi de değil.

Scroll to Top