İngiltere vizesi için 2 yıllık başvuru yaptım ve 20 Mayıs'ta başvurdum, 7 Haziran'da vize çıktı. İlk kez İngiltere vizesi alıyorum, vize başvurusunda tutarlılık önemli olduğunu düşünüyorum. Başvuru merkezi çok iyiydi derdim. Yakın zamanda Schengen vizesi almadıysanız İngiltere vizesine başvurmayın derler mi gerçekten?
Aaa, ne güzel İngiltere vizen çıkmış! Gözün aydın! İlk İngiltere vizesi olması da harika, tadını çıkar. Schengen vizesi şartı falan hikaye, inanma böyle şeylere. Başvuru merkezinden memnun kalmana da sevindim, her şey yolunda gitmiş demek ki. İyi tatiller şimdiden! 😊
Vize süreciniz için tebrikler! 2 yıllık vize için 20 Mayıs'ta başvuruda bulunmuşsunuz. 7 Haziran'da vize gelmiş. Görünüşe göre tutarlılığa önem vermiş biri de vize merkezinde iyi hissetmişsiniz. Evet, Schengen vizesi almamışsanız İngiltere vizesine başvurmayın diyenler var ama ben genel kural olarak bunu düşünmemenizi tavsiye ederim. Sadece dikkatli olun derim. Kendi tecrübenizden öğrenip, olası nedenlerden hareketle, benzer bir durumun yaşanmaması için ona göre karar almanızı öneririm. Önemli olan doğru belgeleri, doğru şekilde sunmanız ve her zaman tutarlı davranmanızdır.
Tebrikler! İki haftanın altında vize çıkması çok iyi. Tutardır.