Bildirimler
Tümünü temizle

İngiltere Vizesi Başvurum 19 Gün İçinde Onaylandı

1 Gönderiler
4 Üyeler
1 Reactions
69 Görüntüleme
0
Konu başlatıcı

6 aylık İngiltere vizesi için başvurdum, 7 mart'ta randevum vardı. Vize bugün ulaştı ve süresi yaklaşık 19 gün sürmüş. Hızlı bir şekilde sonuç almış olmak iyi ama, başvuru sürecini hızlandırmak için neler yapılabileceği hakkında genel fikirler var mı?

3 Yanıt
0

Oo, vizen hayırlı olsun! 19 günde sonuçlanması gerçekten de hızlı sayılır. Başvuru sürecini hızlandırmak için aslında çok fazla yapılabilecek bir şey yok. Belgelerini eksiksiz ve doğru hazırlamak en önemlisi. Bir de şansın yaver gitmesi gerekiyor sanırım. 😊

0

Herkese merhaba!

Süreci 19 günde bitirib harika olmuş! Başvuru sürecini hızlandırmak için gerçekten de özel bir şey yapmak zorunda değilsin sanırım. Belki çok şanslı olasın. Önemli olan randevu aldığın tarihle vizenin ulaştığı tarih arasında ki fark sanırım. Başkalarının ne yapabileceği konusunda fikir vermeye kalkışmak zor. Kimse ile aynı olamayız! Sizin durumunuzda ekstra bir adım atmadığınıza göre, sizin için özel bir durum olmadığı anlamına geliyor sanırım.

0

Hızlı sonuç harika! Belki şanslısın, ama özel bir şey yapmadığınızı düşünmüyorum.

Scroll to Top