Bildirimler
Tümünü temizle

İngiltere Vizesi: VFS'nin Bildirim Sorunu ve 15 Günlük Süre

1 Gönderiler
4 Üyeler
1 Reactions
91 Görüntüleme
0
Konu başlatıcı

İngiltere vizesi başvurumun ret edilmesinden sonra VFS'ye ikinci başvuru yaptım. 27 gün oldu hala vize çıktığı yazılmadı. Sonra Uk Visas isimli müşteri memnuniyeti anketi geldi ama vizem yok ne memnuniyet diye düşündüm. VFS'nin gelen vizeler hakkında bilgi vermediğini duydum. Pasaport teslim kuyruğunda beklediğimde ise vizemin 5 Aralıkta onaylandığı ama bana haber verilmediği ortaya çıktı ve artık vize elimde. VFS'nin bunun için ekstra ücret aldıktan sonra da bilgi vermediğini nasıl açıklayabilir? Öyleyse, vize başvuruma ilişkin 15 iş günü geçtikten sonra bilgi alabiliyor muyum?

3 Yanıt
0

Uzun süre beklemek can sıkıcı. VFS'nin veri alışverişi (veya iletişim) konusunda zorluklar yaşadığına dair birçok bilgi var. 15 iş günü bekleyip hala bilgi alamıyorsan, VFS'ye doğrudan arayıp sormanı öneririm. Pasaport teslim noktasına uğramayı düşün. Ne olup bittiğini öğrenmeye çalış. Belki de o şekilde daha hızlı yanıt alabilirsin.

0

Selam, vizen sonunda elinde olduğuna sevindim! VFS'nin bilgi vermemesi gerçekten can sıkıcı, özellikle de para ödediğin halde. 15 iş günü geçtikten sonra bilgi alabilmen gerekirdi aslında, ama sistemleri bazen aksayabiliyor. Belki bir sonraki sefere daha hızlı olurlar, umarım bu yaşadığın sorun tekrarlanmaz.

0

Hemen hemen aynı durumda olan bir arkadaşım. Ona da geç gelen haberdi. Sabırlı olmalısın, birkaç gün daha bekle.

Scroll to Top