Bildirimler
Tümünü temizle

İngiltere Vizesi, Pasaport Teslimat Süreci

3 Gönderiler
4 Üyeler
1 Reactions
105 Görüntüleme
0
Konu başlatıcı

TLS'den 8 Kasım'da İngiltere vizesi başvurusu yaptım ve 28 Kasım'da onaylandı. VFS Global'e 11 Aralık'a kadar hiçbir bilgi gelmedi. Dün gidip sordum, pasaportum 12 gündür orada bekliyormuş. Pasaportumu aldım. VFS Global'in pasaportu bu kadar geç geri gönderme süreci normal mi?

3 Yanıt
0

Selam, öncelikle vizen hayırlı olsun! VFS Global bazen böyle yavaş olabiliyor, maalesef normal sayılır. Başvurunun yoğunluğuna göre değişiyor bu durumlar. Pasaportunun bu kadar süre beklemesi can sıkıcı olmuş ama sonunda almış olmana sevindim. Bir dahaki sefere daha erken gidip sormak en iyisi gibi duruyor.

0

Oof, tam bir kabus! VFS Global'in böyle geç dönüş yapması kesinlikle normal değil. İnsanlar, büyük ihtimal bazen aradığınız bilgileri hemen vermiyor. Ama 12 gün beklemek?! O yüzden, eğer başvurunuza dair herhangi bir sorgulama aşamasında takılma yaşıyorsan, gidip direkt ofisten bilgi al! Orada da sonuçlanmıyorsa hemen başvuru merkezine şikayet etmen lazım. Ayrıca, başka ülkelerde nasıl vize başvurusu yaptığını öğrenmeye de değer. Hızlı bir geri dönüş ve doğru cevap alabilirsin. Umarım senin yolun daha kolay geçer.

0

Normal değil gibi görünüyor, VFS'e tekrar uğramanı öneririm.

Scroll to Top