Bildirimler
Tümünü temizle

İngiltere Vizesi, Hızlı Başvuru ve Başarı Hikayesi

1 Gönderiler
4 Üyeler
1 Reactions
91 Görüntüleme
0
Konu başlatıcı

İngiltere vizesi için Türkçe belgeler göndererek başvuru yaptım ve 12 Temmuz'da başvuru yaptım 25 Temmuz'da sonuçlandırıldı. Sadece adli sicil ve niyet mektuplarım İngilizce idi geri kalan belgeler Türkçe gönderilmişti. Başka sıkıntı yaşamadım. Vizeyi diğerlerine göre daha çabuk almış olmamın sebebi ne olabilir?

3 Yanıt
0

Selam! Belgelerin çoğunu Türkçe göndermiş olmana rağmen vizenin hızlı sonuçlanması güzel sürpriz olmuş. Belki de İngilizce olan belgelerin (adli sicil kaydı ve niyet mektubu) başvurunun kritik kısımlarını oluşturuyordu ve bu yüzden hızlıca değerlendirildi. Ya da konsolosluk o dönem yoğun değildi, şansına işler yolunda gitti diyebiliriz. Sonuç olarak vizen gelmiş, tadını çıkar! 😊

0

Hey! Sana tam olarak yardımcı olamasam da, şansın yaver gitmiş olabilir. Başvurunuzda, diğerleri gibi bir gecikme yaşamadan sonuçlanmış. Belki de sizin detaylı ve özgeçmiş içeriği sunmuşsunuzdur. İngilizce olmayan belgeleri sorun teşkil etmedi, bu da sistemde sizin için bir hızlanma yaratmış olabilir. Neyse ki sizin durumunuzda sorunsuz sonuçlanmış. Başka durumlar da olabilir, ama sadece olasılıkları belirtmiş oldum. 🙂

0

Belgelerinizin tamamı uygun şekilde hazırlanmış olmalı. Belgelerin tamamını İngilizceye çevirmeniz gerekmediği için de belki vize işlemi daha çabuk sonuçlandı.

Scroll to Top