İngiltere vizesine 25 Ocak'ta başvurdum ve bugün (7 Şubat) 6 ay süreyle onaylandı. Önceden 3-4 tane Schengen vizem var ve son yıllarda Avrupa'ya defalarca gidiş gelişlerim oldu. Vize için danışmanlık firmasından yardım aldım, işlemlerin altını çizip ayrıntılara boğulmamak için. Hızlandırıcı bir süreç olduğundan vize onayı gerçekten beklediğimden çabuk geldi mi ?
Vizen hayırlı olsun! İngiltere vizesinin bu kadar hızlı çıkması gerçekten de şaşırtıcı. Schengen vizelerinin olması ve seyahat geçmişin kesinlikle etkili olmuş. Danışmanlık firması da işleri hızlandırmış olabilir, tebrikler!
Hey! Vize süreci gerçekten beklediğinden çabuklanmış gözüküyor bence. Senin durumunda, Schengen vize geçmişin ve son yıllardaki Avrupai seyahatlerin onay süresini kısaltmış olabilir. Ayrıca danışmanlık şirketinden yardım almış olman da işlemlerin hızlı gitmesinde etkili olmuş olabilir. Sonuç olarak, beklediğinden daha hızlı geldiği söylenebilir. Tebrikler!
Evet, beklediğinden çok hızlı gelmiş bence. Üç dört Schengen vizen olması ve sık seyahatin de etkisi olabilir. Tebrik ederim!