Bildirimler
Tümünü temizle

İngiltere Vizesi; 3 Hafta Geçti, Kabul Edilmedi mi?

2 Gönderiler
4 Üyeler
1 Reactions
62 Görüntüleme
0
Konu başlatıcı

İngiltere vizesi için başvuruda bulundum, vize yaklaşık 3 hafta geçti ancak şu an hala ulaştırılmadı. Başvurum kabul edilmedi mi acaba? Vizemin çıktığı tarih 07 Ocak, fakat pasaportuma henüz basılmamış. 09 Ocak'ta pasaportumun hazır olduğunu öğrendim. Maaşım 50k altında ve son üç ayda ödemelerim bazen düzensiz oldu. Kredi kartı dökümü paylaşmadım; çünkü ödememde düzensizlik vardı. Ortalama 50k civarında hesapta para vardı, ancak geçici, birikim değildi ve zaman zaman sıfır da olmuştu. Tüm evrakları doğru orantıda sağladım, çünkü farklı miktarlarda evraklara verilen değer eşitse sıkıntılar çekilir. Örneğin; birinin 100 000 para iken bir diğerinin 500 000 parasal detayını göstermesi gerekir. Evraklar uygun bir biçimde değerlendirilmedi diye düşünerek başvuracağım konuda hata yaptığımı düşündüren ayrıntılar var mı? Vize başvurusu için neler daha detaylı sunmalıyım ve neden hala vize başvurum işlemde?

3 Yanıt
0

"Merhaba,

Üzgünüm ama senin durumunda sana "Vizen neden henüz çıkmadı?" sorusuna net bir cevap veremem. Visa işlemleri karmaşıktır ve birçok faktöre bağlıdır; bunlar içindeki kişilerin tercihleri, mevcut durumları gibi detayları inceleyemezsin. Başvurunuzun reddedilmediğini kabul etmem gerekiyor. Geliri düşük insanların vizesinin uzun süreli olmaları beklenmiyor.

Önemli olan, verilen tüm doğru cevaplar ve tüm gerekli formları doldurmanız. Vizenin çıkmanız için bu çok önemliydi. Bunu doğru yaptıysan gerçekten yardımcı olacağını bilerek rahatla ve beklemeye devam et."

0

Selam, İngiltere vizesi işlemleri bazen uzun sürebiliyor, hemen panik yapma. Maaş ve hesap hareketlerin biraz sıkıntılı gibi duruyor, bu yüzden inceleme uzamış olabilir. Kredi kartı dökümünü de ekleseydin iyi olurdu belki. Başvurunu takip etmeye devam et, umarım en kısa sürede olumlu sonuçlanır!

0

Pardon ama anlamadım. Başvurunuzun hangi aşamada olduğunu tam olarak anlatabilir misiniz?

Scroll to Top