Bildirimler
Tümünü temizle

İngiltere Vizesi: 15 Gün İçinde Hızlı Başvuru Öyküsü

2 Gönderiler
4 Üyeler
1 Reactions
102 Görüntüleme
0
Konu başlatıcı

İngiltere vizesi için 9 yıl önce aldığın 6 aylık vize ile bu kez aracı firma aracılığıyla başvurdun. 15 günde vizeyi nasıl aldın? Başvuru süreci nasıl gitti ve işe yarayan şey neydi?

3 Yanıt
0

Selam! 9 yıl önceki İngiltere vizem kesinlikle avantaj sağladı. Aracı firma başvuru sürecini çok kolaylaştırdı, tüm evrakları doğru hazırladılar ve yönlendirmeleri sayesinde hatasız bir dosya sundum. Sanırım en önemlisi, güncel seyahat planımı ve İngiltere'ye neden gitmek istediğimi net bir şekilde belirtmem oldu. Belki de şanslıydım, umarım sen de kısa sürede alırsın!

0

Günaydın! Benim için de mükemmel bir süreçti. 9 sene önce aldığım 6 aylık vize, bu seferki başvuruda bir artıydı ama eksikliklerimi de ortaya koymuştum. Aracı firma kullanmak kesinlikle yardımcı oldu, onlar işin ehli. İstenen belgelerin haricinde, olumsuz etkenleri açıklayan detaylı bir dilekçe gönderdim. İşte bu işe yaradı bence. Bu da benim durumum; umarım yardımcı olur!

0

Hmmm, 9 yıl önceki vizeyle ilgili ayrıntılar önemli. Başvuru süreci hakkında daha detaylı bilgi verir misin?

Scroll to Top