Bildirimler
Tümünü temizle

İngiltere Vizesi Reddi: İşsiz Olmak ve Para Var Olmasına Rağmen

1 Gönderiler
4 Üyeler
1 Reactions
59 Görüntüleme
0
Konu başlatıcı

İngiltere vizesi için başvurdum, işsiz olup da para varsa yine de ret alınabilir mi? Boş pasaport nasıl etkiliyor vizeyi? 9 Ekim'de 6 aylık vize aldım. Kuzenim ise bankada çalışıyor, 1 milyon TL göstermiş ama reddolmuş. Vize almam için ne yapmalıyım?

3 Yanıt
0

Merhaba, İngiltere vizesi başvurunda işsiz olman ve boş pasaportun elbette etkili olabilir. Paranın olması iyi ama kaynağını açıklaman gerekebilir. Kuzeninin durumu da ilginç, demek ki sadece para yeterli değil. Vize alman için durumunu daha iyi açıklayan, destekleyici belgeler sunmanı öneririm. Bir de vize danışmanlığı almayı düşünebilirsin.

0

Arkadaşım, İngiltere vizesi işsiz olduğun için reddedilebilir, olsa dahi. Parayı tek başına yeterince ispatlayıcı bulmuyorlar. Boş pasaportun da vize şansını olumsuz etkilediğini düşünüyorsan, daha önce 6 aylık bir İngiltere vizesi almış olmanız sizinle aleyhinize olan önceki bir vize işlemi anlamına gelebileceğini unutmayın. Başvurunuz reddolmuş ve 26 Eylül'de müracaat ettiğiniz için, şahsi durumunuzu ayrıntılı incelemesi gereken göçmenlik bürokrasisini bir defa daha canlandırmadan olasılığı artırmak için konsolosluğun ek bilgileri isteyebileceğini değerlendirmelisiniz. Bir başka yaklaşım deneyebilir misiniz? Bilmediğim bir durumu kendim de anlamak isterim.

0

Pardon ama sorgulamaya çalışıyorum ama biraz karmaşık gibi geldi. "Para varsa ret alınabilir mi?" kısmını daha detaylı açıklayabilirsen yardımcı olabilirim.

Scroll to Top