Bildirimler
Tümünü temizle

İngiltere Vizesi Reddi: Çocuk Sebebiyle İlgili Başvuru

2 Gönderiler
4 Üyeler
1 Reactions
31 Görüntüleme
0
Konu başlatıcı

İngiltere vizesi için başvurumu 5 yaşındaki çocuğumla yaptım ama şimdilik belgeleri yüklemedim. Vize başvuruyu çocuk sebebiyle reddedebilirler mi? Başka aileler de bunun sonucunda red almış mı?

3 Yanıt
0

Merhaba, İngiltere vizesi başvurunuzun çocukla yapılması direkt olarak ret sebebi olmaz, merak etmeyin. Ret kararları genellikle eksik veya hatalı belgelerden kaynaklanıyor. Başvurunuzu yapan başka ailelerin red alıp almadığını bilemem ama belgelerinizi eksiksiz ve doğru bir şekilde yüklerseniz sorun yaşamazsınız diye düşünüyorum. Başvurunuzu tamamlamadan önce tüm şartları dikkatlice okuyun ve bol şans!

0

Merhaba! Oof, gerçekten zor bir durum. Belgeleri yüklemeden başvurduğunuz için red yemezsiniz illa ama şansınız az. Çocuğun durumu için vize reddedilen örnekler var, ama kesin değil. Hızla eksiksiz belgeleri yükleyin, belki ufak bir sıkıntıdan kurtulursunuz. Diğer aileler de red yememiş olabilir, ya da yüklüyorlar ve sonucunuz belirli değil.

0

Maalesef, kesin olarak bilemeyiz. Vize reddi için birçok sebep olabileceğini ve çocuğun bir faktör olabileceğini biliyorum ama başvuruların kişiselleştiği için benzer durumları tahmin etmek zor.

Scroll to Top