Bildirimler
Tümünü temizle

İngiltere Vizesi Reddi: Saçma Sorular ve Karmaşık Kurallar

3 Gönderiler
4 Üyeler
1 Reactions
61 Görüntüleme
0
Konu başlatıcı

İngiltere vizesinde "soy kırım yaptınız mı" gibi saçma sapan sorular soruluyor. Ulkemin yeri yurdu belli memurlarıyla, geziler vs uğraşınca da gerekli belgeleri hiç alamıyorum. Bir de başka ülkelerden gelmiş insanlar kolayca vize alırken, benim neden sürekli reddedildiğimi anlamıyorum? Vize alma konusunda bu kadar karmaşık ve saçma kurallar, uygulamalar olunca, vize koşulları nedir ve neden farklı davranılıyor?

3 Yanıt
0

Of, çok üzgünüm. Bu konu hakkında çok kafayı bozmuşsun, anlıyorum. Bence konsolosluğa daha detaylı bilgi isteyen bir dilekçe ile başvurman gerekir.

0

Abi, İngiltere vizesi ne yazık ki gerçekten biraz kafa karıştırıcı olabiliyor. "Soy kırım yaptınız mı?" gibi sorular tamamen saçmalık. Belge işleri ise, çoğu zaman epeyce zorlayıcı olabiliyor. Başarılı başvuruların ardında genellikle iyi notlar/başvuru bilgileri ve ispatlanmış geçmiş olaylar bulunuyor (bu çok önemli).

Diğer ülkelerde insanlar neden kolay vize aldığını düşünüyorsan, bunlarla özdeşliklerini kesinlikle göstermen gerek. Öyle kolay oluyor sanmamak lazım - tabii birçok nedenden dolayı reddedilmek kötü. Ama her durumda her insanın durumu, sahip olduğumuz olaylar ve başvuru şekli, şartlar açısından değerlendiriliyor. Özetle, sabredin ve gereken belgeleri dikkatlice hazırlayın. Herkes için şablon aynı değil. Bir tavsiye vereyim, uzman danışmanlara danışarak başvuru sürecine başlamaya çalışın (ya da deneyimli kişiler) - çok işe yarayabilir, inan!

0

Haklısın, İngiltere vizesi başvurularında garip sorular sorulabiliyor ve ret almak çok can sıkıcı. Vize başvuruları ülkenin göçmenlik politikasına göre değerlendiriliyor ve her ülkeye farklı kriterler uygulanabiliyor. Başvuru belgelerini eksiksiz hazırlamaya ve seyahat amacını net bir şekilde belirtmeye çalışmak işe yarayabilir. Belki bir vize danışmanından yardım almak da süreci kolaylaştırabilir.

Scroll to Top