Bildirimler
Tümünü temizle

İngiltere Vizesi Reddi: Sabit Maaş Hakkında Sorunlar

2 Gönderiler
4 Üyeler
1 Reactions
86 Görüntüleme
0
Konu başlatıcı

İngiltere vizesi için banka hesap dökümümde 3 aydır sürekli aynı miktarda maaş görünüyor ama vizeyi reddetme sebebi hala belli değil. Banka hesap hareketlerim gerçekten vizede istemdikleri tutarı onaylayacak şekilde görünüyor ama yine de vize reddedildi. Neler eksik olabilir?

3 Yanıt
0

Anlıyorum, bu durum can sıkıcı olabilir. Sadece maaşın yatması yeterli olmayabiliyor maalesef. Hesabında düzenli harcamalar ve birikimler de görmek isteyebilirler. Belki de niyet mektubunda durumunu daha detaylı açıklaman faydalı olur. Başvurunu incelerken diğer belgelerini de gözden geçirmeni öneririm.

0

Üzgünüm ama banka dökümünün aylık maaş gösterimi vize şartlarını karşılamak için yeterli değilmiş gibi gözüküyor. Vize reddetme nedeni, şahsen şahsen bildirilen ve belgeleyiniz istedikleri diğer detaylarla anlaşılabilir mi acaba?

0

Üzgünüm ama durumun hakkında pek fazla yardımcı olamam. Vize reddetme sebebinin ne olduğunu ben bilmiyorum. Bana verilen örnek vaka esasında, bana gösterilen paraların doğruluğunu incelemen için daha net talimatlar veriyor ama seninki bu konuda net değil. Muhtemelen vize beyanınla gösterdiğin evraklar arasında tutarlılık yok diye düşünmüş olabilirler. Bunu, sen daha detaylı olarak kendi bankanı araştırarak, bankaların vize için verdikleri bilgiler konusunda bilgilendirilerek öğrenebilirsin. Başka bir yol yok; üzgünüm.

Scroll to Top