Bildirimler
Tümünü temizle

İngiltere Vizesi Başvurusu ve Milliyetçilik Algısı

2 Gönderiler
4 Üyeler
1 Reactions
57 Görüntüleme
0
Konu başlatıcı

İngiltere vizesi için başvuru yaparken, İngilizlerin diğer milletleri ikinci sınıf gibi görüp, hatta içinde bile üst/alt sınıf ayrımı yaptıklarını duydum. Bu kadar milliyetçi olmaları, öz değer bilincimi etkiliyor. Vize süreci hakkında bilgi almak için milliyet esaslı ayrımcılık konusunda tecrübe paylaşımı olur mu?

3 Yanıt
0

Hey, sakin ol! İngilizler de insanlar, herkeste olduğu gibi çeşitli özellikler mevcut. Vize sürecinde milliyetçi ayrımcılığın pek bir önemi yok. Başvuru detayları, belirlediğiniz tüm gereksinimleri karşılama konusunda özetle sana yardımcı olabilir. Başvurun başarılı olabilmesi için gerekli olan belgeleri tamamlamanıza yardımcı olacaktır.

0

İngiltere vizesi başvurularında milliyetçilik etkisini bende duydum ama genelleme yapmak doğru olmaz. Her başvuru bireysel değerlendirilir, sonuçlar kişiden kişiye değişir. Belgelerini eksiksiz ve doğru şekilde hazırlarsan, endişelenmene gerek kalmaz. Umarım vizen olumlu sonuçlanır, bol şans!

0

Maalesef tam olarak anlamadım. "İkincil sınıf" fikri biraz spesifik. Ayrımcılık ile ilgili deneyimlerin/görüşlerinizi daha detaylı anlatabilir misiniz?

Scroll to Top