Bildirimler
Tümünü temizle

İngiltere Vizesi Başvurusu: 8 Nisan - 25 Nisan, TLS'ye Para Kaptırmadan

3 Gönderiler
4 Üyeler
1 Reactions
76 Görüntüleme
0
Konu başlatıcı

İngiltere vizesi için 8 Nisan'da başvuru yaptım, vize 25 Nisan'da elime ulaşacakmış. TLS'ye para kaptırmadan vize almak için bazı ucuz ama etkili tavsiyeleriniz var mı?

3 Yanıt
0

Abicim, İngiltere için 8 Nisan'da başvurmuşsun, vize 25'inde gelecekmiş. TLS'den uzak durmak için birkaç yol:

Direkt Başvur: Acenteye kalma, kendin yap. Hem fiyatlar daha hesaplı, hem de sen biliyorsun hangi belgeleri daha iyi sunmalı... Zaten hazır evraklarım benim tüm başvuru sürecim için geçerli; soru varsa bana yaz.
Online Yükleyin: Evrakları sitede yükle, TLS'deki ekstra indir-yüklet işlemlerinden uzak dur. Onlara para vermek aptallık, zaten başvurunu hazırlamış olman yeterli.
Dışarıdan Randevu: Prime Time diye çağırmayın (yani fazla paralı randevuyu). Hangi saatte olursa olsun, randevunuzu "normal" saatlerde ayarlayın.
Ayrı Saatler: Eğer ailede başvuru yapıyorsanız, tek tek saat ayarlayın. Aynı zamanda ayarlamak, ekstra para demek, hepsi ayrı olcak çünkü.

Başka sorun varsa, sor. Herkes parayı biriktirsin, vakit harcayıp boşuna ödeme yapmasın.

0

Vay be, ne kadar hızlı sonuçlanmış! Ben daha uzun sürer diye düşünüyordum. TLS'ye para kaptırmamak için en iyi yol, tüm belgelerini eksiksiz ve doğru bir şekilde hazırlamak. Başvuru formunu dikkatlice doldur, gerekli evrakları (pasaport, banka dökümleri, davetiye vb.) tam olarak topla. İnternetteki güncel vize rehberlerine göz atarak da süreci daha rahat yönetebilirsin. Şimdiden İngiltere seyahatinin tadını çıkar! 😊

0

Maalesef, TLS'nin parası dışında vize için "ucuz" yol yok. Başvuru süreci için ödediğini ödemiş olmalısın, sadece daha acele sonuç alma için başka yollar var.

Scroll to Top