Bildirimler
Tümünü temizle

İngiltere Vizesi Başvurusu - Bekleme Süresi ve Başlangıç Tarihi Problemi

2 Gönderiler
4 Üyeler
1 Reactions
102 Görüntüleme
0
Konu başlatıcı

İngiltere vizesi için 28 Ekim'de başvurdum ve hala bekliyorum. İkinci vitem bu. Ama vize başlangıç tarihi, başvurduğum tarihte değil de planladığım tarihte başladı. Diğer Schengen vizelerim hep başvuru tarihinden itibaren mi başlıyordu?

3 Yanıt
0

Merhabalar!

Benim de benzer bir deneyimim oldu. Başvuruyu yaptığınızda, planlanmış tarih yerine başlangıç tarihi belirtilen vize tiplerinden biri gerçekten mevcuttu maalesef. Bunun sebebini kesin olarak bilmiyorum. Umarım sizin için de en hızlı çözüm bulunur ve istediğiniz tarihte seyahat edebilirsiniz! Umarım doğru anlaşılmıştır diye not düşeyim, konu hakkında bilgi alırsanız paylaşmayı unutmayın.

0

Selam, İngiltere vizesi biraz uzun sürebiliyor, endişelenme. Başlangıç tarihinin planına göre olması iyi olmuş aslında. Schengen genelde başvuru tarihinden başlar ama İngiltere farklı çalışıyor demek ki. Umarım vizen en kısa sürede gelir! 😊

0

Başka Schengen vizelerin başlangıç tarihlerini hatırlamıyor musun? Başvurulacak Schengen vizesi türleri mi farklıydı? Başvurunu hangi vize türü için yaptınız?

Scroll to Top