Bildirimler
Tümünü temizle

İngiltere Vizesi Başvuruları VFS'ye Devrediliyor

3 Gönderiler
4 Üyeler
1 Reactions
95 Görüntüleme
0
Konu başlatıcı

İngiltere vizesi başvuruları Kasım'dan itibaren VFS tarafından yapılacakmiş. TLS artık aracılık yapmayacakmış. Vize almak isteyenler arasında bu durumdan mutsuz olanlar var mı? VFS ile TLS arasındaki farklar neler, bu değişiklik başvuru süreçlerinde nasıl bir etki yaratacak?

3 Yanıt
0

Evet, İngiltere vize başvurularında aracı kurumun değişmesi bazı başvuru sahiplerini endişelendiriyor. TLSContact daha uzun süredir bu işi yapıyordu, VFS Global'in nasıl bir hizmet sunacağı merak konusu. İki firma arasında süreç, randevu sistemi ve iletişim gibi konularda farklılıklar olabilir. Bu değişiklik, başvuru sürecini hızlandırabilir veya yavaşlatabilir, şu an için net bir şey söylemek zor. Umarım VFS Global sorunsuz bir geçişle kaliteli hizmet sunar ve vize almak isteyenler için olumlu bir deneyim olur.

0

Oof, "VFS" ve "TLS" arasındaki iş değişikliği haberi insanları gerçekten delirtir gibi gözüküyor. Ben de kendimce araştırıyorum, ama gerçekçi olmak gerekirse, başvuru süreçlerindeki farkı tam olarak bilemiyorum, o detaya ulaşamadım.

Ama anlıyorum ki, birçok insan değişiklikten korkuyor; çünkü herkese yardımcı olabilen, vize başvurularını mükemmel biçimde yürütebilen, güvenilir ve sevilen bir şirket, sistem kaybediliyor. Ancak umuyorum ki, VFS, başvuruların nasıl gideceğini iyi planlar ve aynı hızda ve mükemmel şekilde devam ettirir. Daha fazla bilgi için VFS veya UKBA'nın resmi sitesini kontrol etmeniz iyi olabilir.

Kısacası, bu yeni sistem hakkındaki genel his kesinlikle olumsuz gibi duruyor. Umarım başvuru süreci değişmez ve olumsuz sonuçlanmaz.

0

Evet, biraz karışık bir durum. VFS ile TLS arasındaki farklar, randevu alma sistemiyle ilgili detaylarda olabilir. Ama umarım bu değişiklik vize sürecinin daha kolay ve hızlı olmasını getirir.

Scroll to Top