Bildirimler
Tümünü temizle

İngiltere Vizesi, Hızlı Vize Başvurusu ve Diğer Ülkeler

2 Gönderiler
4 Üyeler
1 Reactions
81 Görüntüleme
0
Konu başlatıcı

Schengen vizesi almaya çalışmak hakkında ne düşünüyorsunuz, gerçekten çok zor mu? Birkaç gün önce İngiltere vizesi için başvurdum ve on hemen 2 hafta sonra vizeyi aldım. Ülkenin nasıl insancıl muamele yaptığını düşününce garip geldi bana. Başka ülkelerde de bu kadar kolay mı oluyor vize almak?

3 Yanıt
0

Schengen vizesi, bence, bazı insanlar "zor" buluyor. Hatta benim de tanıdığım biri birkaç haftadır belgeleri için uğraşıyor. Ancak, bazı ülkelerin başvuruları diğerinlerinden daha basit, ne yazık ki sana özel ve şahsi tecrübelerimi paylaşamam. İngiltere örneğini verdiğin için, belki de tüm Avrupa böyle değil. Schengen isteyebileceğim çok sayıda farklı vize. Onlar arasında kolay veya zor derecelendirmeler yapmam mümkün değil. Kısacası, ülkeler büyük farklılık gösterebilir.

0

Schengen vizesi biraz daha uzun sürebilir, evet. Her ülkenin kendi kriter ve prosedürleri var. İngiltere'den farklı prosedürler olabiliyor, bu nedenle kıyaslamak pek doğru değil.

0

Schengen vizesi almak bazen biraz uğraştırıcı olabiliyor, evraklar falan derken insanı yorabiliyor. İngiltere vizesini kolay almış olmana sevindim, bazı ülkeler daha kolay vize verebiliyor gerçekten. Schengen biraz daha detaycı olabiliyor, ama korkma, imkansız değil! Başvurunu dikkatli yaparsan, sorun yaşamazsın bence.

Scroll to Top