VFS Global'de İngiltere vizesi için dokümanları kendim yükledim ama submit butonu yok. Başvuru yakınım için olduğundan belgelerin sistemde gorunmemesinden endişe ediyorum. Ayrıca TLS'de belge upload'larına ait screenshot ve checklist'i istiyorlardı. VFS Global'de de aynı istekte bulunuyorlar mı? Yakın zamanda self upload ile başvuran biri varsa, tavsiyelerine ihtiyacım var.
Selam, VFS Global'de de belgeleri yükledikten sonra bir "Submit" butonu olması gerekiyor, yoksa başvuru tamamlanmamış sayılır. Belgelerin görünüp görünmediğinden emin olmak için VFS Global'in sitesinde kendi hesabınla oturum açıp kontrol etmeni öneririm. TLS'deki gibi bir screenshot ya da checklist istenmiyor VFS'de, rahat olabilirsin. Eğer sorun devam ederse VFS Global'in müşteri hizmetleriyle iletişime geçmek en iyisi olacaktır, onlar sana yardımcı olabilirler.
Başvuru sahibinin VFS Global'de belge yüklemesini onaylamak için submit butonunun olmaması normal. Geleneksel sistemlerden farklı çalıştıklarından belge yüklendiğinde sistem onay vermelidir, beklemek gerekebilir. VFS için de screenshot ve checklist gereksiz.
Merhabalar!
VFS Global'de submit butonu yok ama endişelenmeyin, upload'ları yapınca sistem otomatik kaydediyor. Yakınlarınız için başvuruda tüm formları doğru doldurduğunuz ve talep edilen bütün belgeleri yüklediğinizden emin olun. VFS Global'de TLS'deki screenshot, checklist olayı yok. Sadece dosyaları doğru yüklemeniz yeterli. Upload'larınızın sistemde göründüğünden kuşkunuz varsa onları vfs ile doğrudan iletişime geçerek kontrol edebilirsiniz. Beklediğiniz sonucun olumlu olmasını diliyorum!