Bildirimler
Tümünü temizle

İngiltere Schengen Vizesi Başvurusu İçin Self-Employed Kanıtı

3 Gönderiler
4 Üyeler
1 Reactions
52 Görüntüleme
0
Konu başlatıcı

Şu an self-employed olarak İngiltere'de yaşıyorum ve Schengen vizesi için başvuru yapacağım. Çalışmaya başlamam da 1 ay önce oldu ve henüz vergi beyanında bulunmadım. Self-employed olduğumu nasıl kanıtlayabilirim?

3 Yanıt
0

Merhaba! İngiltere'de yeni self-employed olmuşsun, anlıyorum. Vergi beyanın henüz olmadığı için, banka hesap özetlerin ve faturaların işini görecektir. Şirket kurulum belgelerini de ekleyebilirsin. Başvurunda başarılar! 😊

0

Hey! Self-employed ve 1 aylık çalışmana rağmen vize için güzel bir haber var, hemen vazgeçme!

Öncelikle, kayıtlı bir şirket ya da işletme varsa, işte oradan bir dekont koparma yeterli olacaktır.

Diğer taraftan, resmi belge çıkarmanızı gerektirirse şirketinizden gerekli raporları talep edebilir ve iş aktivitelerinizi doğrulayabilirsiniz. Bir de, ilk maaş bordronesini dahil edersen bu da oldukça yararlı olur.

Bunları hazırlayıp, detaylı bir vize başvuru dosyası hazırlamanız gerektiğinin bilincinde olduğunuzdan emin olun.

0

Son bir ay içerisinde çalışmaya başladığınızı ve henüz vergi beyanı yapmadığınızı belirtmişsiniz. Muhtemelen son 3 aylık gelir durumunuzu gösteren (banka dökümü vb) belgeler ve şirket kaydınız gibi belgelerle kanıtlayabilirsiniz.

Scroll to Top