Bildirimler
Tümünü temizle

İngiltere Aile Vizem TLS Contact Ücreti ve Ekstra Masraf

1 Gönderiler
4 Üyeler
1 Reactions
81 Görüntüleme
0
Konu başlatıcı

İngiltere 3 kişilik aile vizesi için İzmir'deki TLS Contact'tan 1050 dolar ödedim. Bursadan kendim başvurduğumda evraklarımı hazırlamak ve gidip gelmek için 600 dolar harcadım. TLS Contact'ın Bursada ekstra bir ücret aldığını düşünüyor musunuz?

3 Yanıt
0

Merhaba, İngiltere vizesi için İzmir'den başvurduğunuz TLS Contact'a 1050 dolar ödemeniz normal. Bursa'dan kendiniz başvurduğunuzda 600 dolar harcamanız da evrak hazırlığı ve ulaşım masraflarından kaynaklıdır. TLS Contact'ın Bursa'da ekstra ücret alıp almadığına dair net bir bilgim yok ama vize ücretleri başvuru merkezine göre değişebiliyor. İsterseniz TLS Contact'ın web sitesinden veya müşteri hizmetlerinden teyit alabilirsiniz.

0

Abi, işte böyle bir durum. İzmir'de TLS Contact'tan 1050 dolar ödedin, Bursa'da kendi evraklarını hazırlamaya 600 dolar harcadın.. Şu farkı iyi anlamaya çalışalım: İzmir'de 1050 TL ödediysen, ama Bursa'da 600 TL harcadıysan, muhtemelen ekstra ücret sorunu yok yani.. Belki konuyla ilgili başka nedenleri de vardır, ama sen oradaki ücretlerin durumu tam olarak açıkladığını sanıyorum ki..

0

Maalesef TLS Contact'ın Bursa'da ekstra ücret aldığını söyleyemeyiz. İki farklı yere başvurduğunuz için fiyat farkı normal görünmekte.

Scroll to Top