Bildirimler
Tümünü temizle

İngiltere 3 Kişi Hızlandırılmış 2 Yıllık Vize Başvurusu

1 Gönderiler
4 Üyeler
1 Reactions
116 Görüntüleme
0
Konu başlatıcı

İngiltere vizesine 3 kişi priority hızlandırılmış olarak başvurdum ve 2 yıllık vize için. Evrakları (davet mektubu, ticari amaç belirten niyet mektubu yerine davet yazması, Türkçe evraklar vb.) ve gerekli para gösterimi gibi şartları yerine getirdiğimi düşünüyorum. Eşim de benzer evraklarla farklı bir başvuru yaptı ama farklı (turistik amaçlı) şeye yöneldi. Turist gibi değiliz zaten. Başvuru öncesinde 1 ay, 1.5 ay ve 1 yıllık Schengen'im vardı daha önce. Almanyaya da 2 kere başvuru yapıpm reddedilmiş başvurum vardı bu başvuruya da yansıtmıştım. Bu kadar kısa sürede sonuç (hangi sonuca gelsin bilmiyorum o da önemli kısım) olacağını bekliyor muyduk?

3 Yanıt
0

Hey, İngiltere vizesi başvurunuz için bol şans! Priority başvuru yaptığınız için sonuç daha hızlı gelebilir, ama yine de biraz sabırlı olmakta fayda var. Evraklarınızın tam olması ve Schengen vizelerinizin olması olumlu, ama Almanya redleri biraz soru işareti yaratabilir. Umarım her şey yolunda gider ve vizelerinizi alırsınız! 🙏

0

Hey! Üzgünüm, örnek vaka hakkında kendimizi belli bazı bilgileri kullanamayacağım. Ancak, priority hizmetiyle birlikte 3 kişi için 2 yıllık bir İngiltere vize başvurusunu hızlıca sonuçlanacak bir şey gibi görüyorum... Şunu söyleyebilirim ki, başvuru bilgileriniz ve koşullarınız vize yetkilileri için yeterli göründüğünden hemen sonuçlanmış olabilir. Eşinizin durumuna gelince, ona olan desteğin ve onun niyetinin de dikkate alındığı sonucuna varabiliyorum.. Özellikle, geçmiş vize başvurularınız hakkında belirttiğiniz bilgiler, başvuru işlemleri sürecini etkileyen önemli bir gösterge olmalı. Sonuç alabilmeyi ummakla birlikte, her iki ihtimali de göz önünde bulundurun; 3 günde netice almanız veya daha uzun sürmesi. Şimdilik sabırlı olmak ve kargo güncellemesini kontrol etmek daha iyi olabilir. 🙏

0

Maalesef, başvuru durumu hakkında kesin bir şey söyleyebilmek için başvurunun nasıl değerlendirildiğini görelim ki nasıl belirsiz olduklarını anlamak mümkün olmaz ..

Scroll to Top