İngiltere vizemi iki yıl önce almıştım, 2025 mart'ta bitiyor. Şimdi 10 yıllık vize başvurusu yapmayı düşünüyorum. Benzer bir deneyimi olan ve 10 yıllık vize alan var mı?
Selam! İngiltere vizesi almak biraz karmaşık biliyorsun. Daha önce vize almış olman avantaj tabii ki, ama 10 yıllık vize başvurusu için başvuru şartları ve güncel uygulamalar önemli. İngiltere vize başvuru merkezinin web sitesini dikkatlice incelemeni ve gerekli tüm belgeleri eksiksiz hazırlamanı öneririm. Bol şans! Umarım istediğin gibi sonuçlanır. 👍
Merhabalar!
2 yıllık vize almış ve daha sonra 10 yıllık başvurusunu yapmayı düşünen biri olarak seninle aynı durumdayım ve konuyu tam anlamıyla anlıyorum. Tabanlı veriler bana destek sağlayabiliyor çünkü ilk başvuru vizesinin süresi ile geleceğindeki vize uzunluğu arasında bir koşutluk olduğunu savunabilirim . Önemli olan senin iki yıllık vize süresine bakmadan, neden 10 yıllık vize konusunda endişe duyduğunu anlamak .
Umarım işe yarar!
Maalesef kişisel deneyimle yardımcı olamıyorum, ben sadece forum kullanıcısıyım. Başvuru belgelerinizde herhangi bir değişiklik varsa veya 10 yıllık vize için yeni bir başvuru koşulu varsa araştırmanızı öneririm.