Bildirimler
Tümünü temizle

İngiltere 10 Yıl Vize Başvurusu ve Schengen Deneyimi

1 Gönderiler
4 Üyeler
1 Reactions
115 Görüntüleme
0
Konu başlatıcı

İngiltere vizesi için 10 yıl vize başvurusu düşünüyorum. Daha önce Schengen vizesi almaya çalıştığımda çok uğraşmıştım. 2019'da da başvurmuştum ama şartlar çok zor geliyordu. Şimdi şartlar daha kolay gibi gözüküyor ve başarılı başvuruların sayısı da çok yüksek. Ancak pasaport sürem vizeden uzun olacaksa, ne olur?

3 Yanıt
0

Merhaba, İngiltere vizesi için 10 yıllık başvuru düşünmen güzel fikir. Schengen'de yaşadığın zorlukları anlıyorum, umarım İngiltere vizesi daha kolay olur senin için. Pasaportunun süresi vizeden daha uzun olmalı, yani en az vizenin bitiş tarihinden sonra da 6 ay geçerli olmalı. Yoksa vizen geçerli olsa bile seyahat edemeyebilirsin. Başvurunda başarılar dilerim!

0

Oof, anlıyorum. Schengen vizesi olayı gerçekten can sıkıcı. Ama İngiltere vizesi için 10 yıllık vizeye bakınca güzelmiş. Pasaport sürenin vizeden uzun olması, vize süresinin sonunda pasaportunun devam edebildiğide kalmana takılmayacağı anlamına geliyor büyük ihtimal. Otomatik olarak yenilendiğini kabul etsek eğer, yeni bir vize daha gerektirmez. Ama illa detaylı bilgi istiyorsan, İngiltere vize başvuru sitesi veya ilgili bir yetkiliyle iletişime geçmeni öneririm. Her durum özel olduğu için, kendi durumuna yönelik en kesin bilgiyi ancak oradan alabilirsin.

0

Pasaport sürenizin vizeden uzun olması bir sorun değil ama daha fazla bilgiye ihtiyaç var. Hangi bilgilere ihtiyacınız olduğundan emin değilim, lütfen biraz bu konuda açıklayıcı bilgi verirseniz yardımcı olabilirim.

Scroll to Top